BATMAN / GERCÜŞ - Gönüllü İmam Hatip Ortaokulu

04883482090
Gönüllü Köyü No1 Gercüş/Batman
Vizyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
08:30:14:50
kaloriferli
Okul Köyde olduğu için bir ulaşım problemi bulunmaktadır.
Gönüllü Köyü Gercüş/Batman
Sportif Etkinlikler
FUTBOL TURNUVASI , MASA TENİSİ TURNUVASI , GELENEKSEL OYUNLAR TURNUVASI, BASKETBOL , VOLEYBOL VE BADMİNTON TURNUVALARI
Ailecek Okuyoruz