BATMAN / GERCÜŞ - Gönüllü İmam Hatip Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Oku

Nis

Okulumuzda gelenekselleşen iftar yemeği organizasyonunda öğrencilerimizden oluşan 6 hatibin yüce kitabımız Kur'an-ı Kerimi güzel okuma etkinliği adı altında Kur'an tilaveti de yer almış oldu. Öğrencilerimiz tilavetlerini gerçekleştirdikten sonra öğretmenlerimiz kendilerine özel isimli Kur'an`ı Kerim hediye etti.

Mrt

Okulumuzda bulunan koridorlar, ortak alanlar, mescit ve kütüphane gibi alanlarda hat sanatınından güzel örnekler sunuldu.

Ara

Yaptığımız duyuruya göre yapacağımız denemede 7/A ve 7/B sınıflarından dereceye giren öğrencilerimizin yapılacak olan denemeye yarışmacı olarak katılma hakkı kazanacağı bildirildi.

Deneme sınavı sonucuna göre 7/A sınıfından : Şahin TURGUT, Naime Ecrin KAYA ve Hiranur AYDIN ve 7/B Sınıfından : Baran ASLAN, Rumeysa ALTUN ve Yusuf KAVAK adlı öğrencilerimiz yarışmaya katılmaya hak kazandı.

Deneme sınavında Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Din Kültürü ve Sosyal Bilgiler derslerinden sorular soruldu.

Yarışmaya 5.sınıf ve 6. Sınıftaki öğrenciler de seyirci olarak katıldı.

3 Öğretmenizin juri üyeliği yaptığı yarışma çok çekişmeli ve heyecan dolu anlara sahne olurken yarışmayı daha fazla soruya doğru cevap veren 7/A sınıfı öğrencileri kazanmış oldu.